Βρίσκεσαι:
 • Υποσέλιδο
 • Σχετικά με εμάς

Το Star στον OTE TV

 • Το Star στον OTE TV

  Δείτε Star Κεντρικής Ελλάδας σε όλη την Ελλάδα μέσω OTE TV δορυφορικά ή μέσω conn-x

  Πανελλαδική εμβέλεια απέκτησε από τις 17 Ιουλίου 2012 το Star Κεντρικής Ελλάδας.

  Ήδη το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του OTE TV δορυφορικά ή μέσω conn-x σε όλη την επικράτεια. Οι Στερεοελλαδίτες σε όλη τη χώρα μπορούν τώρα να βλέπουν τα νέα από τον τόπο καταγωγής τους, από το δικό τους κανάλι, το Star Κεντρικής Ελλάδας.


  Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star στην ιστοσελίδα του OTE TV και συντονιστείτε για να ενημερωθείτε για τα τοπικά νέα της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Εύβοιας. Αναλυτικά δελτία ειδήσεων από τα κεντρικά πλατώ της Λαμίας, με ζωντανές συνδέσεις με τα studios στη Λιβαδειά, τη Θήβα και το Καρπενήσι, αλλά και δορυφορικές συνδέσεις με τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα.

  Τα αθλητικά νέα αποτελούν ένα από τα δυνατότερα σημεία του τηλεοπτικού προγράμματος, με περιεχόμενο την δραστηριότητα όλων των κοιτίδων του αθλητισμού της περιφέρειας. Η πλούσια ενημέρωση, συνοδεύεται από ποιοτικές εσωτερικές παραγωγές του Star, με περιεχόμενο την υγεία, την οικονομία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την παράδοση, την γαστρονομία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την έρευνα.

   


   


Copyright © 2012 Lamiastar. All rights reserved.