Βρίσκεσαι:
 • Παρουσιαστές

Θώμη Παληού

 • 21/07/2012

  Η Θώμη Παληού γεννήθηκε στη Στυλίδα όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
  Όνειρό της ήταν να ενταχθεί στον χώρο της δημοσιογραφίας. Έτσι, από το 1994 μέχρι το 1996 σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ-1 στην Αθήνα. Παράλληλα, το καλοκαίρι του 1995 έκανε πρακτική του επαγγέλματος σε τοπική εφημερίδα και την άνοιξη του 1996 σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ-1. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στη Φθιώτιδα και από τον Ιούλιο του 1996 εργάζεται στο Star Κεντρικής Ελλάδας.
  Στο Star Κεντρικής Ελλάδας ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, υποστηρίζει δημοσιογραφικά όλες τις εκπομπές και παρουσιάζει Δελτία Ειδήσεων. Επί δύο χρόνια παρουσίαζε το Δελτίο Καιρού στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Το καλοκαίρι του 1998 είχε την επιμέλεια και συμπαρουσίαζε τη δίωρη καθημερινή ζωντανή εκπομπή από τις Ράχες Φθιώτιδας, με τίτλο Δροσερά και σταράτα. Επίσης, το καλοκαίρι του 2000 επιμελήθηκε και παρουσίασε την επιτυχημένη σειρά ντοκυμαντέρ "Ταξιδεύοντας" στους Δήμους της Κεντρικής Ελλάδας.
  Από τον Απρίλιο του 2004 μέχρι τον Ιούνιο του 2005 παρουσίασε την πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, μαζί με τον Σπύρο Καρανάσιο.
  Από τον Απρίλιο του 2007, παρουσιάζει το καθημερινό μεσημβρινό ενημερωτικό μαγκαζίνο "Καθημερινά & Επίκαιρα".
  Από το 2003 είναι μέλος της ένωσης συντακτών ημερησίων εφημερίδων Στερεάς και Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΣΘ ).


Βίντεο παρουσιαστή

Σελίδα

Copyright © 2012 Lamiastar. All rights reserved.